LILLEBÆLT DYREKLINIK ER LUKKET PR. 1. DECEMBER

Vi takker af for denne gang - og håber at se jer alle på vores nye arbejdsplads hos Erritsø Favna Dyreklinik.

Tandbehandlinger til hunde

Her på Lillebælt Dyreklinik er vi bidt af tænder og derfor kan du nedenfor blive klogere på mulighederne for tandbehandling hos hund. Sund tandhygiejne er ekstrem vigtigt, for hundens overordnede sundhed, og det kan simpelthen ikke siges nok gange, hvor vigtigt det er, at vi holder øje med deres tænder og får tænderne efterset minimum 1 gang årligt. Ubehandlet paradentose og tandbylder kan udvikle sig til mundhuleinfektioner og kan i værste fald, belaste hundens organer.

Den øgede levealder som vores kæledyr generelt opnår sammenlignet med for bare 20-30 år siden, kan bl.a. tilskrives det øgede fokus der er kommet på tænder, og at vi generelt er blevet bedre til at opdage og behandle tandproblemer...

Gratis tandtjek

Hos Lillebælt Dyreklinik vil vi gerne gøre en indsats, for at fremme sund tandhygiejne. Derfor tilbyder vi GRATIS tandtjek. Her er det muligt for os, at give en vurdering af kronen af tanden, som rager opover tandkødsranden samt tandkødets tilstand.

Selve tand-undersøgelsen

Noget af det, som der er meget vigtigt at huske på når vi snakker tand-undersøgelse, det er, at vi kun kan se toppen af tænderne (”toppen af isbjerget”). Resten er gemt under overfladen, nede i kæbeknoglen, og den eneste måde vi kan få adgang til at se hvad der foregår i dybden, det er simpelthen ved at optage et røntgenbillede.

For at illustrere det bedre, kan du nedenfor se nogle eksempler på parodontose og på hvor uundværligt et hjælperedskab vores tand-røntgenapparat er, og hvor stor betydning det har for at få en korrekt behandling af din hund:

Billede 1: Tandbyld hos hund

Billede 2: Fæstetab af knoglevæv, mellem tandens rødder

Klik på billedet, for at forstørre.

5 store stjerner

Wauv….sikke en faglighed, service og venlighed 🤩

5 store ⭐⭐⭐⭐⭐ til jer 🙂  Jeg kommer glad og gerne med mine kaniner igen 🐰🐰

Jette Klostergaard via Facebook

Helt fantastisk dyrlæge

Helt fantastisk dyrlæge og veterinær sygeplejerske. Utrolig venlig, lyttende, smilende og imødekommende. Jeg er Utroligt glad og afslappet når mine hunde er på besøg ved jer. ​

Mvh Vivi Buus​​

Vivi Buus via Facebook

Den mest fantastiske dyrlæge

Den mest fantastiske dyrlæge man kunne ønske sig. Super dygtig, imødekommende og så god med både dyr og ejere. 

​Selvom det er træls med syge dyr, er det altid en fornøjelse at komme forbi Julie🤗  

Lea Loftager Dall Hansen via Facebook

Meget sød og ærlig dyrlæge

Meget sød og ærlig dyrlæge ,kan kun anbefale hende og vil fremover bruge klinikken ,selvom jeg sagde farvel til min elskede pels dreng var det et smukt fredfyldt farvel ,som foregik herhjemme ❤ Julie har efterfølgende spurgt ind til mig og svaret på mail, kun plus herfra .

Lene Toft via Facebook

Hvordan kan vi hjælpe?

Kontakt Lillebælt dyreklinik

Telefon

93 83 73 35

Adresse

Kirkestræde 2, ​7000 Fredericia​

Klik her for rutevejledning

Sociale medier​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi svarer hurtigst muligt.