LILLEBÆLT DYREKLINIK ER LUKKET PR. 1. DECEMBER

Vi takker af for denne gang - og håber at se jer alle på vores nye arbejdsplads hos Erritsø Favna Dyreklinik.

Når livet slutter…

Når det er tid til at tage afsked med et højtelsket 4-benet familiemedlem så er det en meget følelsesladet situation,

hvilket er grunden til at jeg sætter en meget stor ære i at gøre det så godt som overhovedet muligt.

​I de tilfælde, hvor det er muligt, at planlægge aflivningen på forhånd, tilbyder jeg også aflivning i hjemmet. Jeg ønsker altid, at det skal foregå så stressfri som overhovedet muligt, så en aflivning på trods af omstændighederne, bliver den bedst mulige oplevelse for både kat og ejer.​

​Hvordan foregår det?

Rent praktisk foregår det således at katten altid får lov til at sige goddag til mig (hvis den har lyst). Jeg giver den derefter den første indsprøjtning som er en bedøvelse. 

Rent smertemæssigt kan det sammenlignes med den indsprøjtning som katten får til en vaccination, og det er de færreste katte som reagerer på dette. Når jeg har givet den første indsprøjtning, som altså er en bedøvelse, så går der omkring 5-15 minutter inden katten sover. I denne tid forlader jeg lokalet, så katten kan få lov til at falde i søvn sammen med de mennesker den kender og er tryg ved. 

Hvis den har meget mad i mavesækken kan den godt risikere at kaste op efter den første indsprøjtning. Dette sker der ikke noget ved, men hvis man ikke er forberedt på det kan man godt blive lidt forskrækket.

Når katten sover, så er den fuld bedøvet, dvs den mærker absolut ingenting, og jeg vil herefter give den væske som får den til at sove ind. Det giver jeg direkte ind i en blodåre, og rent faktisk er dette også en form for bedøvelsesmiddel, men pga koncentrationen i væsken sover katten stille og roligt ind pga en overdosis. Derfor mærker den absolut intet.

Hvad sker der herefter?

Når katten har fået fred og er sovet ind er der følgende muligheder for hvad der skal ske med den:

  • Man kan vælge at begrave sin kat hjemme i haven, hvilket er fuldt ud lovligt.
  • Hvis man ikke ønsker selv at begrave katten, kan jeg sørge for at den bliver kremeret. Dette foretages af Kæledyrskrematoriet i Randbøldal, hvor den bliver kremeret sammen med andre kæledyr.
  • Derudover kan man vælge at få sin kat enkeltdyrskremeret og få den tilbage i en urne. Man kan også få lavet et smukt smykke som et evigt minde.

5 store stjerner

Wauv….sikke en faglighed, service og venlighed 🤩

5 store ⭐⭐⭐⭐⭐ til jer 🙂  Jeg kommer glad og gerne med mine kaniner igen 🐰🐰

Jette Klostergaard via Facebook

Helt fantastisk dyrlæge

Helt fantastisk dyrlæge og veterinær sygeplejerske. Utrolig venlig, lyttende, smilende og imødekommende. Jeg er Utroligt glad og afslappet når mine hunde er på besøg ved jer. ​

Mvh Vivi Buus​​

Vivi Buus via Facebook

Den mest fantastiske dyrlæge

Den mest fantastiske dyrlæge man kunne ønske sig. Super dygtig, imødekommende og så god med både dyr og ejere. 

​Selvom det er træls med syge dyr, er det altid en fornøjelse at komme forbi Julie🤗  

Lea Loftager Dall Hansen via Facebook

Meget sød og ærlig dyrlæge

Meget sød og ærlig dyrlæge ,kan kun anbefale hende og vil fremover bruge klinikken ,selvom jeg sagde farvel til min elskede pels dreng var det et smukt fredfyldt farvel ,som foregik herhjemme ❤ Julie har efterfølgende spurgt ind til mig og svaret på mail, kun plus herfra .

Lene Toft via Facebook

Hvordan kan vi hjælpe?

Kontakt Lillebælt dyreklinik

Telefon

93 83 73 35

Adresse

Kirkestræde 2, ​7000 Fredericia​

Klik her for rutevejledning

Sociale medier​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi svarer hurtigst muligt.