Laboratoriefaciliteter

Som dyrlæge med særlig interesse indenfor allergi- og hudlidelser er mikroskopet et uundværligt hjælpemiddel. Det skal bruges mange gange dagligt, og vi har på Lillebælt Dyreklinik investeret i et af de bedste mikroskoper på markedet. Ved udtagelse af blodprøver kan vi have svar på visse prøver med det samme, andre prøver forbehandles i vores laboratorie og sendes derefter til ekstern laboratorie hvor vi har resultatet dagen efter. Vi råder over udstyr til fuld analyse af urin.

Klinikfaciliteter

Klinikken råder over et lyst og indbydende venteværelse med salg af foder og diverse håndkøbsprodukter. Fra venteværelset er der adgang til et stort og lyst konsultationsrum. Jeg er særlig glad for indretningen af dette rum, da det er væsentlig større end de konsultationsrum jeg tidligere har arbejdet i, og det er udstyret med store vinduespartier hvor det er muligt at kigge ud, men ikke ind. Dette vil medvirke til at især hunde ikke vil føle sig indespærrede og det reducerer stressniveauet. Bagest i klinikken findes operations- og tandafsnit, laboratorie, bur- og opvågningsrum samt toilet.

Operationer

På Lillebælt Dyreklinik foretager vi alle almindelige kirurgiske indgreb som kastrationer, sterilisationer, kirurgisk extraktion af tænder, tandrens med ultralyd, operation for livmoderbetændelse, fjernelse af blæresten, fjernelse af fremmedlegemer fra mave-tarm system samt fjernelse af hudtumorer. Da vi ikke går på kompromis med vores faglighed og sikkerheden af familiens 4-benede medlemmer har vi på Lillebælt Dyreklinik investeret i det nyeste og mest sikre anæstesiudstyr. Det betyder, at ved ALLE operationer bliver dit kæledyr koblet til vores anæstesiapparat og overvågningsudstyr. Dit kæledyr bliver ligeledes lejret på varmepude og ved alle længerevarende procedurer bliver der tildelt tempereret væske via kateter i en blodåre.

Konsultationsydelser

På Lillebælt Dyreklinik tilbyder vi: Konsultationer, Hjemmekonsultationer, Vaccinations- og sundhedsundersøgelser, Udredning af Øre-, hud-, og allergiproblemer, Udarbejdelse af pas, Chipmærkning, Aflivning herunder hjemmeaflivninger, Ultralydsscanning herunder drægtighedsscanning

Firmainfo

Lillebælt Dyreklinik
Kirkestræde 2, ​7000 Fredericia
CVR: 38772570

Kontaktinfo