Tandbehandling hos hund

Her på Lillebælt Dyreklinik er vi bidt af tænder og derfor kan du nedenfor blive klogere på mulighederne for tandbehandling hos hund.

Sund tandhygiejne er SÅ vigtigt for hundens overordnede sundhed, og det kan simpelthen ikke siges nok gange, hvor vigtigt det er, at vi holder øje med deres tænder og får tænderne efterset minimum 1 gang årligt.

Den øgede levealder som vores kæledyr generelt opnår sammenlignet med for bare 20-30 år siden, kan bl.a. tilskrives det øgede fokus der er kommet på tænder, og at vi generelt er blevet bedre til at opdage og behandle tandproblemer.

 

Kend prisen på tandbehandling af hund - Vi giver et gratis tandtjek

Hvis du ønsker at kende prisen på behandling af din hunds tænder, så tilbyder vi her hos Lillebælt Dyreklinik altid et GRATIS tandtjek af din hunds tænder. 

På den måde kan du være sikker på om det er nødvendigt med en tandbehandling hos hund, samt få et prisestimat på behandlingen.

 

Selve tand-undersøgelsen

Noget af det, som der er meget vigtigt at huske på når vi snakker tand-undersøgelse, det er, at vi kun kan se toppen af tænderne (”toppen af isbjerget”). Resten er gemt under overfladen, nede i kæbeknoglen, og den eneste måde vi kan få adgang til at se hvad der foregår i dybden, det er simpelthen ved at optage et røntgenbillede.

For at illustrere det bedre, kan du nedenfor se nogle eksempler på parodontose og på hvor uundværligt et hjælperedskab vores tand-røntgenapparat er, og hvor stor betydning det har for at få en korrekt behandling af din hund:

Firmainfo

Lillebælt Dyreklinik
Kirkestræde 2, ​7000 Fredericia
CVR: 38772570

Kontaktinfo