Sygeforsikring af hund

Jeg anbefaler ALTID at man sygeforsikrer sit kæledyr.
Det er nemlig forfærdeligt at stå i en situation hvor man måske ikke har råd til en dyr behandling, og man derfor bliver nødt til at aflive sit kæreste eje.

Og jeg kan godt afsløre, at selvom jeg selv er dyrlæge, har jeg også sygeforsikret min egen hund. Som en lille personlig historie kan jeg fortælle at jeg for mange år siden havde en golden retriever. På daværende tidspunkt arbejdede jeg på et dyrehospital i Aalborg. Min hund fik en ondartet form for kræft i tarmen og blev opereret af flere omgange og der blev udtaget en del prøver som blev sendt til udlandet. Selvom jeg “kun” skulle betale for de faktiske udgifter, dvs indkøbspriser, endte regningen alligevel på knap 20.000 kr. Den situation ønskede jeg ikke at stå i igen, så derfor fik jeg selvfølgelig sygeforsikret min nye hund.

Hvis du synes det er forvirrende hvilken forsikring du skal vælge, får du nedenfor en oversigt, som forhåbentligt kan hjælpe dig til at træffe det helt rigtig valg:

Oversigt over sygeforsikring af Hund

Læs mere om vores Ydelser og Priser