Generelt om kaniner og marsvin

Gennem de sidste 5-10 år har der været en utrolig positiv udvikling i den måde man holder kaniner og marsvin. Der er et stigende fokus på hvilke behov disse dyr har, og hvor er det bare en dejlig udvikling. Derfor kan du her læse lidt generelt om kaniner og marsvin hos Lillebælt Dyreklinik.

Denne udvikling medfører også at kanin- og marsvin ejere sætter større krav til deres dyrlæge, da det generelt er en dyregruppe som ikke mange dyrlæger har ofret dyrebare og begrænsede økonomiske efteruddannelsespenge på.

 

Her på Lillebælt Dyreklinik har vi en stor interesse i både kaniner og gnavere, og vi har stor erfaring i både de akutte behandlinger samt tandbehandlinger.

Vi foretager både kastrationer, sterilisationer, tandslibning (både for- og kindtænder) samt almindelige konsultationer incl. vaccinationer. Jeg er medlem af et landsdækkende netværk for kanin/marsvin interesserede dyrlæger, hvor vi diskuterer vanskelige patienter og lignende.

 

Har man generelle spørgsmål om hold af kanin eller marsvin er vi naturligvis gerne behjælpelige med spørgsmål. Men jeg vil kraftigt anbefale at man i første omgang læser på hjemmesiden: www.frikanin.dk for kaniner og www.marsvineklub.dk for marsvin.

Her kan man finde svar på de fleste spørgsmål.

Prisliste kaniner og gnavere

Konsultationer: (obs jeg kører også på hjemmebesøg, læs mere)
(rabat ved flere dyr med samme ejer)
Konsultation (bemærk ½ time) 448 kr
Sterilisation 2100 kr
Kastration 1115 kr
(obs: vi er ekstra opmærksomme på varme- og væsketab samt den negative påvirkning som en narkose og operation kan have på mavetarmsystemet, og vi gør alt for at forebygge dette)
Aflivning 615 kr
Aflivning inkl fælleskremering 815 kr
Aflivning med urnekremering (askesmykker kan tilkøbes) 1233 kr

Vi foretager også vaccinationer af kaniner, men det gøres fortrinsvist når flere kaniner kan samles til vaccinationsrunde.

Du kan også læse mere om vores Ydelser og Priser